Saaie of taaie relatie? In vervullende relaties deel je de zin

“Heb jij een heldere visie, missie en doel in je leven?” Een vraag die je vaak hoort als het gaat om werk, carrière, in samenwerkende teams, in bedrijven of in een persoonlijke crisis. Want zonder dat je weet waar je heen wilt, is het lastig je koers te bepalen. Ook al loopt die koers niet als een rechte lijn en is de weg het doel.

Maar sta je ook wel eens stil bij de visie, de missie en het doel dat je gezamenlijk hebt als liefdespartners? Waar streven jullie naar? Welke dromen heb je? Wat willen jullie samen creëren dat groter is dan jezelf?

Zonder gezamenlijke levensvisie is het niet eenvoudig om een vervullende langdurige relatie te ervaren en te behouden. Volgens sommige relatietherapeuten is gedeelde zingeving zelfs het enige dat partners bij elkaar houdt. Breukervaringen in je dromen en aspiraties in leven, werk, ouderschap of gezin werken door in de relatie. En andersom. En relaties waarin de bezieling verloren is gegaan, worden taai of saai. Gebrek aan gedeelde zingeving in de relatie is vaak een reden waarom je het gevoel hebt dat je uit elkaar groeit.

Wil jij samen met je partner verder ontwikkelen en groeien en ontdekken wat jullie nou eigenlijk verbindt? Of wat dat gevoel van verbinding in de weg staat? Onze praktijk is gespecialiseerd in bezielde en waardevolle relaties.

Wij kijken graag met jullie naar wat jullie sterker kan verbinden met jezelf, elkaar en het leven. Je bent van harte welkom in onze praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 25 minuten om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Hartelijke groet, Samadhi en Robin