Ontmoet onze relatietherapeuten in Twente

Welkom. Wij staan voor je klaar.

 
Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

 

Welkom!

Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom, relatietherapeuten voor regio Twente.

Wij helpen mensen met vragen over communicatie, intimiteit, veiligheid en verbinding om weer het beste uit zichzelf te halen. Als het kan samen, als het niet (meer) mogelijk is, alleen.

Relatieproblemen vragen om een oplossing

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Relatieproblemen, stille strijd en ruzies zijn confronterend en frustrerend. Maar ze geven je ook een uitgelezen kans om echt verder te komen en je te bevrijden van wat je belast of remt in jouw levensplezier. Een relatiecrisis of huwelijkscrisis is een kans op groei in liefde.

Relatietherapeuten met internationale expertise: uniek in Twente

Wij waren zelf jarenlang in de leer bij diverse (internationale) instituten en therapeuten. Zo konden we de meest verhelderende en werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren en zelf ervaren. Met onze gezamenlijke passie en therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht waarmee je op een gezonde manier verder kunt.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben om zichzelf te zijn in hechte verbinding met hun partner, en kinderen.

 

 
relatietherapie_keurmerken_liggend.png