Hoe we samen werken…

De 6 voordelen van relatiebegeleiding door LiefdeInZicht:


 
er.jpg

Flexibel: snel starten

Met wat belangrijk voor je is, wil je niet lang(er) wachten. Daarom kun je snel bij ons terecht en meteen starten. Ook plannen we ruimte voor het hele traject. Zo kun je doorgaan zonder tussentijdse vertraging. We bieden onze begeleiding ook aan in de avonduren, zodat je niet aan kantoortijd gebonden bent.

 

 
kortelijnen_blok.jpg

Persoonlijk: korte lijnen

Je wilt prettig en efficiënt geholpen worden. Als zelfstandige praktijk werken wij zonder bureaucratie en met korte lijnen. Zo kunnen we ons samen helemaal richten op waarvoor jullie gekomen zijn. Ook is er altijd een gelegenheid ons via Skype (na)vragen te stellen over de sessies. En bij een persoonlijk traject krijg je een door ons voor jou geselecteerd relatieboek als inspirerend cadeau.

 

 
manvrouw_blok.jpg

Passend: vrouw & man

Jij kunt steun en begrip gebruiken. Daarom geven wij begeleiding voor en door man en vrouw. Dat betekent niet alleen dubbele aandacht, expertise en hulpkracht, maar ook gelijkwaardigheid in het contact en inzicht in verschillende manieren van ervaren en communiceren. Onze therapie is een veilige setting met respect voor jullie eigen persoonlijke ruimte en tempo als individu en koppel. Wij als relatietherapeuten eren jullie gezamenlijkheid als stel. Daar komen wij bewust niet tussen. We kiezen geen partij en bepalen niets over jullie relatie en keuzes.

 

 
yingyang_blok.jpg

Holistisch: een brede blik

Sommige mensen doordenken eerst, andere doorvoelen. Wij combineren diverse analytische en ervaringsgerichte methoden, zodat we zowel denkers als voelers kunnen helpen te begrijpen wat gaande is. En we helpen denken en voelen met elkaar te verbinden. Onze manier van werken is zowel reflecterend (educatie) als actief (ervaring), want begrijpen + ervaren = beseffen! Bovendien kijken we niet naar een bepaald aspect van jullie relatie, naar hebben we een open blik voor communicatie, hechting, karakter, herkomst, emoties, praktische omstandigheden etc.. Zo zien we precies wat er speelt.

 

 
maatwerk_blok.jpg

Maatwerk: to the point

Je wilt je schaarse tijd en energie gericht en zinvol gebruiken. Na het kennismakingsgesprek doen we een voorstel voor een persoonlijk traject met thematische sessies (gezamenlijk en individueel) dat precies past bij jouw situatie. En met de vragenlijst of het reflectieverslag dat jij vooraf inbrengt, bereiden wij ons steeds optimaal voor. En jij verstevigt je eigen leerervaring. Zo zijn we alleen bezig met de dingen die jullie werkelijk verder brengen.

 

 
diepgang_blok.jpg

Diepgaand: groei die beklijft

Je wilt blijvende verlichting of verdieping ervaren in zijn dagelijks leven. Wij gebruiken daarom de meest krachtige inzichten en werkzame technieken uit diverse (internationale) therapeutische methoden die we zelf hebben ontdekt en doorleefd. En omdat we zelf veel therapie aan den lijve hebben ervaren, kennen we de hordes en valkuilen voor de mensen die we begeleiden van binnenuit. Ook krijg je alle belangrijke informatie als papieren of digitaal naslagwerk van ons.