route

 

 

met de auto

5 minuten vanaf N35 afslag Enschede-Oost

Via de Oostweg en Gronausestraat rij je naar de Dolphiaweg (navigatie-adres). Door de openstaande houten toegangspoort in de kloostermuur bereik je de binnenplaats van Klooster Dolphia. Je kunt hier gratis parkeren. Loop door de kleine houten deur in de kloostermuur, vanaf de toegangspoort gezien links. Vervolgens zie je rechts de trapopgang naar de hoofdingang.


 

met het openbaar vervoer

9 minuten vanaf Station Enschede

Vanaf Station Enschede neem je buslijn 3 naar Glanerbrug. Deze bus stopt bij ons voor de deur (halte Dolphia). Direct achter de bushalte zie je Klooster Dolphia. De overkapte trapopgang midden in de voorgevel is de hoofdingang.


 

met de fiets

14 minuten vanaf Enschede-Centrum

Via de Gronausestraat fiets je naar de Dolphiaweg. Door de openstaande houten toegangspoort in de kloostermuur bereik je de binnenplaats van Klooster Dolphia. De overdekte fietsenstalling is de grijze schuur aan je linkerhand. Loop door de kleine houten deur in de kloostermuur, direct naast de fietsenstalling. Vervolgens zie je rechts de trapopgang naar de hoofdingang.

Klik voor een vergroting

 

Praktijkadres

Gronausestraat 710-104

7534 AM Enschede

(navigatie: Dolphiaweg)


Plattegrond

 
 

 

Kom binnen!

Links van de hoofdingang hangt een belpaneel. Selecteer met de pijlknoppen ‘LiefdeInZicht’ in de alfabetische lijst en druk op Enter. Wij openen de deur alvast op afstand. Binnen kun je wachten op het bankje in de hal, wij komen je ophalen!

Lukt het niet?

Bel 06 15 33 39 63

IMG_9150.PNG