Hoe we samen werken…


 
er.jpg

Meteen starten

Met wat belangrijk voor je is, wil je niet lang(er) wachten. Daarom kun je snel bij ons terecht. Ook plannen we ruimte voor het hele traject. Zo kun je doorgaan zonder tussentijdse vertraging. Begeleiding buiten kantooruren is bij ons ook mogelijk.

 

 
maatwerk_blok.jpg

Maatwerk

Je wilt je schaarse tijd en energie gericht en zinvol gebruiken. Na het kennismakingsgesprek doen we een voorstel voor een persoonlijk traject met thematische sessies (gezamenlijk en individueel) passend bij jouw situatie. En met de vragenlijst of het reflectieverslag dat jij vooraf inbrengt, bereiden wij ons steeds optimaal voor. En verstevig jij jouw leerervaring.

 

 
kortelijnen_blok.jpg

Persoonlijk

Je wilt prettig en efficiënt geholpen worden. Als zelfstandige praktijk werken wij zonder bureaucratie en met korte lijnen, zodat we samen vooral bezig kunnen zijn met wat jou verder brengt. Ook is er gelegenheid ons via Skype (na)vragen te stellen. En bij een persoonlijk traject krijg je een door ons voor jou geselecteerd relatieboek als inspirerend cadeau.

 

 
manvrouw_blok.jpg

Man en vrouw

Jij kunt steun en begrip gebruiken. Daarom geven wij begeleiding voor en door man en vrouw. Dat betekent niet alleen dubbele aandacht, expertise en hulpkracht, maar ook gelijkwaardigheid in het contact en inzicht in verschillende manieren van ervaren en communiceren.

 

 
yingyang_blok.jpg

Denken en voelen

Wij combineren diverse analytische en ervaringsgerichte methoden, zodat we zowel mentaal als gevoelsmatig georiënteerde mensen kunnen helpen te begrijpen wat gaande is. En we helpen je zo denken en voelen met elkaar te verbinden. Onze therapie bestaat uit educatie als ervaring. Onze manier van werken is zowel reflecterend als actief, want begrijpen + ervaren = beseffen!

 

 
diepgang_blok.jpg

Diepgaand

Je wilt blijvende verlichting of verdieping ervaren in zijn dagelijks leven. Wij gebruiken daarom de meest krachtige inzichten en werkzame technieken uit diverse (internationale) therapeutische methoden die we zelf hebben ontdekt en doorleefd. En omdat we zelf veel therapie aan den lijve hebben ervaren, kennen we de hordes en valkuilen voor de mensen die we begeleiden van binnenuit. Ook krijg je alle belangrijke informatie als papieren of digitaal naslagwerk van ons.