Ons team

Wij werken bewust samen, als relatietherapeuten, als man en vrouw en als stel. Die samenwerking geeft jou een voorsprong. Je hebt bij ons dubbele aandacht en hulpkracht tot je beschikking. We combineren onze cognitieve en lichaamsgerichte expertise, zodat we de aanpak kunnen kiezen die jou het meeste inzicht geeft. We brengen onze mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten en kijkwijze mee. Daardoor ontstaat erkenning, steun en balans in het contact voor zowel man als vrouw. En misschien wel het belangrijkste in ons samenwerken als liefdespartners: we have to practice what we teach.

 
 
 

Robin

Robin_portret.jpg

Ik ben Robin Pater.

Met mijn intuïtie, snelle geest en creativiteit vorm ik vlot een passend beeld van jouw situatie. Ik kan goed helpen tot de kern van complexe situaties te komen. Ook het verhelderen van communicatie en onderling begrip is mijn specialiteit.

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik een scherpe kijk op disfunctionele relatiepatronen en ken ik het belang van een stabiel en gezond klimaat voor partners en kinderen. Relaties zijn mijn persoonlijke fascinatie: ik leer er mezelf en anderen kennen.

Van mijn fascinatie heb ik mijn beroep gemaakt. Als relatietherapeut en voormalig bestuurskundige heb ik een voorkeur voor analytische modellen. Vanuit systeemtherapie, psychodynamica, transactionele analyse en verbindend communiceren kan ik de onderstroom in en tussen mensen goed helpen verhelderen. Tegelijkertijd zoek ik altijd naar het eigene van elk mens. Vanuit mijn academische vorming als geestelijk verzorger werk ik ook altijd biografisch, met een open blik voor ‘het grotere geheel’ van de persoon: zijn levensgeschiedenis, sociale omgeving, levenshouding en waarden.

In mijn vrije tijd ben ik liefhebber van vormgeving, voetbal en een goeie bluesplaat.

Meer over mijn persoonlijke leerweg lees je in mijn Levensloop.

Meer over mijn professionele leerweg vind je in mijn LinkedIn-profiel.

Samadhi

 
Samadhi_portret.jpg
 

Ik ben Samadhi van Deutekom.

Met de kwaliteit van mijn aanwezigheid kan ik veel ruimte geven aan de mensen met wie ik werk. Dat geeft jou een veilige en uitnodigende bedding waarin je je snel vertrouwd kunt voelen.

Ik ben doortastend en kan confronteren met mildheid. Ook breng ik lichtheid en humor mee in de sessies. Vanuit mijn contact met essentie kan ik jou in contact brengen met je gevoel en innerlijke waarheid, voorbij denken en identificatie. 

Wie in beweging wil komen ondersteun ik graag. Als relatietherapeut heb ik een brede visie. Via het lichaam, vanuit mijn achtergrond als gediplomeerd holistisch massagetherapeut en mijn langdurige en brede werkervaring in andere vormen van lichaamsgerichte psychotherapie. Maar ook vanuit meditatie, innerlijk kind-werk en doorleefde psychotherapeutische kennis over pathologie, egostructuren en hechtingsstijlen. Daardoor kan ik op verschillende niveau’s mensen waarnemen en begeleiden.

Mijn inspiratie en ontspanning haal ik uit mediteren, lezen, films, muziek luisteren, dansen en wandelen in de natuur. Beweging zoals cardiofitness, lachyoga en actieve vormen van mediteren geven mij plezier en kracht.

Meer over mijn persoonlijke leerweg lees je in mijn Levensloop.

Meer over mijn professionele leerweg vind je in mijn LinkedIn-profiel.