Ben jij klaar voor de liefde?

Ben je datingmoe en wil je gerichter zoeken naar de ideale partner voor jou? Leer je wel nieuwe mensen kennen, maar ontstaat er nooit een serieuze relatie terwijl je dat wel zou willen? Zie je jouw relaties steeds weer na dezelfde tijd of op dezelfde manier stranden? Of heb je een stil verlangen, maar ben je door pijnlijke ervaringen gaan geloven dat een gezonde liefdesrelatie niet voor jou is weggelegd?

Als jij klaar bent om je leven te delen in een stabiele en vervullende relatie en je de liefde een kans wilt geven, kun je LiefdeInZicht gebruiken!

 
Klaar voor de liefde.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Robin Pater en Iris van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander hoe een relatie met kwaliteit je eigen welzijn en groei versterkt. Maar ook hoe lastig het is om je met een ander te verbinden zonder jezelf te verliezen. Wie aan een relatie begint heeft een faalkans van nu al meer dan vijftig procent.

Wij helpen mensen die graag willen doorgroeien naar vervullende en duurzame relaties. Dat begint bij een gezonde innerlijke basis: je relateert immers altijd vanuit waar je zelf staat. Met onze ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise helpen we jou met het (zelf)inzicht dat nodig is om vanuit verbinding met jezelf een passende levenspartner te vinden en de relatie gezond te houden.

Wij werken graag met singles van allerlei leeftijden die nieuwsgierig, moedig, intelligent, echt en gecommitteerd willen zijn.

 

Waarom je voor ons kiest.

 
iconen.png
 
RelatieScan_stel.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij streven naar passende ondersteuning van jouw groeiproces. Daarom is ons aanbod modulair opgezet. Zo vind je altijd een product dat past bij jouw situatie, behoefte en mogelijkheden. En onze modules hangen samen, zodat je een afgestemd (door)groeiprogramma kunt volgen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
RelatieScan_single.jpg

RelatieScan Single

WETEN WAAR JIJ STAAT

3 uur volle aandacht voor jou | €299

De RelatieScan is de compacte en complete relatie-checkup die dieper inzicht geeft in jouw karakter, je waarden en behoeftes en je manier van relateren. In drie uur kwalitijd op een bijzondere locatie met lunch ontdek je het goud, de gevaren en de groeikansen van jouw liefdesleven. Je krijgt op jou toegespitste inzichten en toepasbare tips waarmee jij je grootste valkuilen kunt voorkomen. Dat vergroot jouw kans op het vinden en behouden een vervullende relatie met een passende levenspartner. Inclusief uitwerking op papier en korte Skype-sessie voor (na)vragen.

Bloeitraject_single.jpg

Bloeitraject Single

KLAAR VOOR DE LIEFDE

9 uur intensief maatwerk | €899

Wil jij echt werk maken van je groeikansen uit de RelatieScan? Wij creëren geheel op jou toegesneden vervolgprogramma. Daarin begeleiden we je persoonlijk en intensief naar jouw potentie als mens en liefdespartner. In zes maatwerksessies versterk en verdiep je, in wisselwerking met jouw dagelijkse leven, jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfliefde. Ook ontwikkel je de relatievaardigheden die jij kunt gebruiken voor een diepgaande en duurzame relatie. Deze blijvende investering in jezelf is een ultiem cadeau voor wie zichzelf wil zijn en blijven in de liefde. Een liefdevol en ontspannen dagelijks leven is immers betekenisvoller dan een luxe leefstijl of dure vakanties.

MasterClasses.jpg

Master Opleiding

WORD EEN RELATIE-EXPERT

5 dagen transformatie |€1049

Wil jij je relatie-intelligentie en je vermogen om lief te hebben vergroten? Voor wie de diepte in wil, krijgt in deze complete opleiding verspreid over het jaar vijf inspirerende dag-Masterclasses. Aan de orde komen onder andere hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je kwaliteit van relateren te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

MasterClass.jpg

Eerst eens proeven?

WE KIJKEN NAAR JE UIT!

1 dagdeel MasterClass | €50

Wil jij vrijblijvend kijken en ervaren of wij, onze manier van werken, onze kennis en ons aanbod bij jou passen, kom dan naar onze MasterClass. Op een middag of avond maak je samen met andere geïnteresseerden in een plezierige setting kennis met belangrijke en bruikbare inzichten op het gebied van relaties, kun je jouw (relatie)vragen stellen en informatie vergaren over een eventueel vervolgtraject dat bij je past. Welkom!

De eerstvolgende MasterClass is zondagmiddag 17 maart as. in Enschede. Reserveer nu je plek!

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook op locatie en via Skype.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken voor kennismaking, afstemming en aanmelding.

 
 

bel

06 15 33 39 63

skype

liefdeinzicht

of mail ons:

 

LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede