Ben jij klaar voor de liefde?

Heb jij als single geen zin meer om te daten en wil je gerichter zoeken naar de ideale partner voor jou? Leer je wel nieuwe mensen kennen, maar ontstaat er nooit een serieuze relatie? Wil je nu eindelijk een partner aantrekken die zich wil verbinden of wil je zelf zo’n partner worden? Beland jij in een herhalend rollenpatroon en zie je jouw relaties steeds weer na dezelfde tijd of op dezelfde manier stranden? Of heb je een stil verlangen, maar ben je door pijnlijke ervaringen gaan geloven dat een gezonde liefdesrelatie niet voor jou is weggelegd?

Als jij klaar bent om je leven te delen in een stabiele en vervullende relatie en je de liefde een kans wilt geven, kun je LiefdeInZicht gebruiken!   

 
 
 
 
Klaar voor de liefde4.jpg

Wij staan voor jou klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander hoe een fijne levenspartner je eigen welzijn, plezier en groei versterkt. Maar ook hoe lastig het is om je met een ander te verbinden zonder jezelf te verliezen. Wie nu aan een relatie begint heeft een faalkans van al meer dan vijftig procent. Bovendien is het vinden van een geschikte partner niet eenvoudig: (internet)daten kost ontzettend veel tijd en energie en volgens onderzoek mislukt 95 procent van alle dates. Steeds meer singles zijn dan ook klaar met daten, ze zijn ‘datingmoe’. Anderen blijven alleen vanwege angst om (weer) in een mislukte of destructieve relatie te belanden: ze zijn liefdesbang. En toch zouden ze het liefst wel iemand naast zich hebben om de mooie en moeilijke momenten te delen.

Wij helpen singles die graag willen doorgroeien naar een duurzame en vervullende relatie. Dat begint bij een gezonde innerlijke basis: je relateert immers altijd vanuit waar je zelf staat. Met onze ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht en (zelf)vertrouwen dat nodig is om vanuit verbinding met jezelf een passende levenspartner te vinden en de relatie gezond te houden.

Wij werken graag met singles van allerlei leeftijden die nieuwsgierig, intelligent, echt en gecommitteerd willen zijn.

 

Waarom je voor ons kiest.

 
iconen.png
 
RelatieScan_stel.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij bieden directe, toegankelijke en gerichte ondersteuning bij jouw groeiproces. Ons aanbod bestaat uit vier diensten (online, live, groep of persoonlijk) zodat je kunt kiezen wat bij jouw voorkeur en situatie past. Je kunt al onze diensten eenmalig en los boeken, zodat je eerst eens kunt ervaren of het je bevalt en er daarna bij behoefte gebruik van kunt maken. Als je langduriger ondersteuning wenst, vormen we uit ons aanbod een groeiprogramma op maat, dat optimaal is toegesneden op jouw situatie en wensen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
LiefdeInZicht_SkypeSessie.jpg

SkypeSessie

RELATIE-ADVIES IN HUIS

direct persoonlijke verheldering

€75 | 45 minuten

Wil jij direct met ons naar jou relatievraag kijken? Maar heb je geen mogelijkheid om naar onze praktijk te komen? Dan kun je bij ons een SkypeSessie boeken. Je krijgt de volle aandacht van ons beiden terwijl je gewoon thuis kunt blijven. Er zijn geen lange wachttijden, meestal heb je binnen een week een afspraak. De sessie kan overdag maar ook in de avonduren gepland worden. In de SkypeSessie kijken we samen wat er precies speelt. Vanuit onze expertise verhelderen we jouw persoonlijke situatie, geven we meteen inzicht en advies wat je zelf kunt doen (aanwijzingen, oefeningen of leestips) en welke begeleidingsvorm je verder brengt, in onze praktijk of elders.

 
Wij_in de praktijk2lr.jpg

LiveSessie

ONTMOET ONS EN JEZELF

verder komen in de liefde

€75 p.p.| 45 minuten

Wil jij de volle ruimte voor jouw relatievraag? In een LiveSessie heten wij jou van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. Samen kijken we wat er speelt en wat nodig is. Je kunt bij ons terecht voor alle(rlei) onderwerpen: o.a. zelfbeeld en zelfvertrouwen, communicatie, relatiewensen, onzekerheid, bindingsangst, verlatingsangst, depressie, intimiteitskwesties of destructieve patronen. Heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of langduriger begeleiding? Beide zijn mogelijk. Onze aanpak is zowel cognitief als lichaamsgericht. Tijdens onze LiveSessies krijg je hernieuwde inzichten in jezelf en kom je in beweging.

 
MasterClasses.jpg

MasterClass

WORD EEN RELATIE-EXPERT

een dag vol transformerende kennis

€150 p.p. | incl. catering, lunch en syllabus

Wil jij je relatie-intelligentie en je liefdesvermogen vergroten? Voor wie inspiratie en diepgang zoekt, organiseren we MasterClasses van een dag. Aan de orde komt de belangrijkste kennis op het gebied van zelfregulatie en gezonde relaties, zoals hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Onze werkwijze combineert begrijpen met ervaren. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je relatie(s) te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

 
Bloeitraject_single.png

RelatieScan

ECHT WETEN WAAR JE STAAT

3,5 uur PowerSessie voor deepdivers

€350 | incl. uitgebreid rapport, catering en Skype-nagesprek

De RelatieScan is een krachtige sessie van 3,5 uur (met pauze) voor wie verlangt naar waarheid om op te bouwen. In deze relatiescan gaan we diepgaand kijken naar wat er speelt in jezelf en jouw manier van relateren. Deze complete relatie-checkup geeft dieptepsychologisch inzicht. Het is bedoeld voor mensen die tijd en moeite willen investeren in hun liefdesvermogen, die gaan voor een waarachtig leven en een relatie zoeken waarin ze samen met een partner hun volle potentie willen realiseren. En voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het doorgronden van problematiek waar je zelf niet (meer) uit kunt komen. Na deze sessie ontvang je van ons een uitgebreid persoonlijk rapport. Hierin krijg je uitleg over waarin je verwikkeld bent geraakt en advies over wat je kunnen ondernemen om te groeien naar een gezond liefdesleven. En er is een korte SkypeSessie inbegrepen voor (na)vragen. Een diepgaand proces dat moed vraagt en waarvoor je een ja moet hebben, maar zeer die moeite waard is voor wie verlangt naar transformatie.

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken voor kennismaking, afstemming en aanmelding.

 
 

bel

06 15 33 39 63

skype

liefdeinzicht

of mail ons:


LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede