Heb je relatieproblemen?

Je staat er niet alleen voor. Wij helpen jullie samen door deze moeilijke periode. Maak direct een afspraak met onze relatietherapeuten.

Sleur, spanningen of scheiding in jullie relatie of huwelijk

Ervaar je sleur of een sluimerende onvrede in je relatie? Blijven jullie hangen in vaste patronen of herhaaldelijke ruzies waar je samen niet verder mee komt? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of het juist nooit goed kan doen bij je partner? Is de sfeer, aantrekkingskracht, intimiteit en seks in jullie relatie of huwelijk bekoeld? Zijn jij en je partner ongemerkt uit elkaar gegroeid of is er een affaire geweest? Of denk je na over scheiden omdat het zo niet verder gaat?

Wij helpen bij het herstellen van jullie relatie

Het is wijs om bij relatieproblemen te kijken of herstel en verbetering van de verbinding mogelijk is. Een relatiecrisis of huwelijkscrisis is een kans op groei en kan een nieuwe start zijn. Maar het bereiken, behouden of herstellen van een gezonde verbinding met jezelf en elkaar gaat niet vanzelf. Stop daarom met doorploeteren of uithouden en gun jezelf meer liefde en plezier in je leven met de steun van LiefdeInZicht!

 
Stel in conflict_kleur5.png
 

Ontmoet onze relatietherapeuten in Twente

Welkom. Wij staan voor je klaar.

 
Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

 

Welkom!

Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom, relatietherapeuten voor regio Twente.

Wij helpen mensen met vragen over communicatie, intimiteit, veiligheid en verbinding om weer het beste uit zichzelf te halen. Als het kan samen, als het niet (meer) mogelijk is, alleen.

Relatieproblemen vragen om een oplossing

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Relatieproblemen, stille strijd en ruzies zijn confronterend en frustrerend. Maar ze geven je ook een uitgelezen kans om echt verder te komen en je te bevrijden van wat je belast of remt in jouw levensplezier. Een relatiecrisis of huwelijkscrisis is altijd een kans op groei in liefde.

Relatietherapeuten met internationale expertise: uniek in Twente

Wij waren zelf jarenlang in de leer bij diverse (internationale) instituten en therapeuten. Zo konden we de meest verhelderende en werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren en zelf ervaren. Met onze gezamenlijke passie en therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht waarmee je op een gezonde manier verder kunt.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben om zichzelf te zijn in hechte verbinding met hun partner, en kinderen.

 

 
relatietherapie_keurmerken_liggend.png

wij zijn aangesloten bij relatietherapeuten.net

Bekijk onze video over relatietherapie

Bekijk hoe LiefdeInZicht relatieproblemen voor jullie kan oplossen.

 
 
opening4.jpg
 

Het resultaat van LiefdeInZicht relatietherapie in Twente

Waarom onze methode jou tijdens een relatiecrisis het meest oplevert

Niets doen bij relatieproblemen is onverstandig, want spanningen in je relatie geven veel stress en vreten energie. Bovendien werkt de tijd bij relatieproblemen altijd in je nadeel. Conflicten en afstand worden groter -niet kleiner- en herstel kost hoe langer hoe meer tijd en moeite. Zelfhulpboeken, workshops of weekenden geven vaak geen blijvend resultaat. En de impact van een scheiding op je leven is enorm. Terwijl bij relatieproblemen vaak meer herstel en groei mogelijk is dan je zelf kunt bedenken!

Relatietherapie bij LiefdeInZicht is de snelste weg naar een diepgaande en blijvende verbetering van je liefdesgeluk en gezinsleven. Onze methode geeft jullie allebei persoonlijke en gerichte ondersteuning die doorwerkt in je dagelijks leven.

Met onze inzichten leg je niet alleen een solide basis voor je eigen toekomst, maar ook voor die van je kinderen. Stellen die ons traject afmaken laten hoge succespercentages zien.

LiefdeInZicht biedt 6 keer meerwaarde tijdens een relatiecrisis:

 

 
 
 
Relatietherapie_voordeel1.jpg
 
Relatietherapie_voordeel4.jpg
 
Relatietherapie_voordeel2.jpg
 
Relatietherapie_voordeel5.jpg
 
Relatietherapie_voordeel3.jpg
Relatietherapie_voordeel6.jpg
 

De 6 voordelen van relatiehulp bij LiefdeInZicht.

Waarom je voor hulp bij je relatieproblemen voor ons kiest:

 
voordelen_LiefdeInZicht_lr2.png
 
 
relatietherapie.jpg
 
 
 
 
 
 
 

Het aanbod in relatiebegeleiding bij LiefdeInZicht

Samen weer sprankelen met onze hulp.

OnzeBank_lr.jpg

Kom zelf proeven in een Kennismakingsgesprek

Wil je weten of wij hulp geven die jij zoekt? Dan ben je welkom in onze praktijk voor een gratis Kennismakingsgesprek. Daarin kunnen jij en je partner ervaren of er een klik is met ons en onze werkwijze. Wij luisteren en geven aan hoe we kunnen ondersteunen. Zo kunnen jullie een goede keuze maken voor jezelf.

Kennismaking | 30 minuten | gratis | 2 relatietherapeuten (man en vrouw)

Weten waar je staat met onze RelatieScan

Smaakt de kennismaking naar meer? In een RelatieScan-gesprek gebruik je onze volle aandacht en gezamenlijke expertise in relatiebegeleiding. Met onze heldere blik op jouw relatiesituatie krijg je direct inzicht in wat er aan de hand is en wat nodig is om jullie relatieprobleem op te lossen en verder te kunnen groeien. Na afloop ontvang je een kort rapport via e-mail, inclusief persoonlijk groeiplan voor als je verdere begeleiding kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om via Skype (na)vragen te stellen.

RelatieScan | 90 minuten | €150,- per stel | 2 relatietherapeuten (man en vrouw) | inclusief voor- en nabereiding

Groei verder met een Persoonlijk Groeitraject

Wil je verdere ondersteuning bij jullie groei? Dan maken we op basis van de uitkomsten van de RelatieScan een Persoonlijk Groeitraject op maat voor jullie. Deze thematische sessies zijn optimaal toegesneden op jullie individuele en gezamenlijke situatie, behoeftes en persoonlijkheden. Meestal werken we in een blok van 4 tot maximaal 8 sessies. Zo bereik je snel, persoonlijk en gericht jullie ideale situatie. Onze klanten geven aan dat ze binnen enkele sessies al een toename van ontspanning, rust, nabijheid, plezier en begrip merken in hun dagelijks leven.

Sessie gezamenlijk | 90 minuten | €150,- per stel | 2 relatietherapeuten (man en vrouw) | inclusief voor- en nabereiding

Sessie individueel | 70 minuten | €95,- per persoon | 1 relatietherapeut (man of vrouw) | inclusief voor- en nabereiding

Zorg voor wat je lief is met een Maandelijks Onderhoudsgesprek

Wil je de kwaliteit van jullie liefde behouden en verdiepen? Kom dan voor een verfrissend maandelijks Onderhoudsgesprek, om te delen wat er speelt, inspiratie op te doen, kwalitijd samen te hebben, meer jezelf te worden, dichter naar elkaar toe te groeien en jullie liefdesvuur brandend te houden.

Sessie | 90 minuten | €150,- per stel | 2 relatietherapeuten (man en vrouw) | inclusief voor- en nabereiding

Kies voor relatiebegeleiding in Twente voor LiefdeInZicht om je relatieproblemen op te lossen. Je bent van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. We helpen jullie graag verder met LiefdeInZicht!

 
 

Voor relatietherapie in Twente ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze relatietherapeuten ontvangen je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Want een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie. Maak een afspraak, dan zien we je graag snel.


 
Onze werkplek2.jpg