Heb je relatieproblemen?

Je staat er niet alleen voor. Wij helpen jullie samen door deze moeilijke periode. Maak direct een afspraak met onze relatietherapeuten.

Sleur, spanningen of scheiding in jullie relatie of huwelijk

Ervaar je sleur of een sluimerende onvrede in je relatie? Blijven jullie hangen in vaste patronen of herhaaldelijke ruzies waar je samen niet verder mee komt? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of het juist nooit goed kan doen bij je partner? Is de sfeer, aantrekkingskracht, intimiteit en seks in jullie relatie of huwelijk bekoeld? Zijn jij en je partner ongemerkt uit elkaar gegroeid of is er een affaire geweest? Of denk je na over scheiden omdat het zo niet verder gaat?

Wij helpen bij het herstellen van jullie relatie

Het is wijs om bij relatieproblemen te kijken of herstel en verbetering van de verbinding mogelijk is. Een relatiecrisis of huwelijkscrisis is een kans op groei en kan een nieuwe start zijn. Maar het bereiken, behouden of herstellen van een gezonde verbinding met jezelf en elkaar gaat niet vanzelf. Stop daarom met doorploeteren of uithouden en gun jezelf meer liefde en plezier in je leven met de steun van LiefdeInZicht!

 
Stel in conflict_kleur5.png
 

Ontmoet onze relatietherapeuten in Twente

Welkom. Wij staan voor je klaar.

 
Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

Samadhi van Deutekom & Robin Pater MA | relatietherapeuten Enschede

 

Welkom!

Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom, relatietherapeuten voor regio Twente.

Wij helpen mensen met vragen over communicatie, intimiteit, veiligheid en verbinding om weer het beste uit zichzelf te halen. Als het kan samen, als het niet (meer) mogelijk is, alleen.

Relatieproblemen vragen om een oplossing

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Relatieproblemen, stille strijd en ruzies zijn confronterend en frustrerend. Maar ze geven je ook een uitgelezen kans om echt verder te komen en je te bevrijden van wat je belast of remt in jouw levensplezier. Een relatiecrisis of huwelijkscrisis is een kans op groei in liefde.

Relatietherapeuten met internationale expertise: uniek in Twente

Wij waren zelf jarenlang in de leer bij diverse (internationale) instituten en therapeuten. Zo konden we de meest verhelderende en werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren en zelf ervaren. Met onze gezamenlijke passie en therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht waarmee je op een gezonde manier verder kunt.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben om zichzelf te zijn in hechte verbinding met hun partner, en kinderen.

 

 
relatietherapie_keurmerken_liggend.png

Bekijk onze video over relatietherapie

Bekijk hoe LiefdeInZicht relatieproblemen voor jullie kan oplossen.

 
 
opening4.jpg
 

Het resultaat van LiefdeInZicht relatietherapie in Twente

Waarom onze methode jou tijdens een relatiecrisis het meest oplevert

Relatietherapie bij LiefdeInZicht is de snelste weg naar een diepgaande en blijvende verbetering van je liefdes- en gezinsleven. Niets doen bij spanningen in je relatie is onverstandig, want onbevredigende relaties vreten (ongemerkt) energie en beperken je vitaliteit en groei. Ook afwachten in de hoop dat het vanzelf beter wordt, is niet zinnig. Bij relatieproblemen werkt de tijd namelijk altijd in je nadeel. Problemen worden hoe langer hoe groter, en het kost steeds meer werk om de relatie te herstellen. Ondertussen leidt relatie-erosie onvermijdelijk tot (stil) vertrek. Zelfhulpboeken, workshops of weekenden geven vaak geen blijvend resultaat. En de impact van een scheiding op je leven is enorm. Onze methode geeft jullie beide persoonlijke, deskundige en efficiënte ondersteuning die doorwerkt in je dagelijks leven. Mensen die ons traject afmaken hebben hoge succespercentages. LiefdeInZicht biedt 6 keer meerwaarde tijdens een relatiecrisis:

 

 
 
 
Relatietherapie_voordeel1.jpg
 
Relatietherapie_voordeel4.jpg
 
Relatietherapie_voordeel2.jpg
 
Relatietherapie_voordeel5.jpg
 
Relatietherapie_voordeel3.jpg
Relatietherapie_voordeel6.jpg
 

De 6 voordelen van relatiehulp bij LiefdeInZicht.

Waarom je voor hulp bij je relatieproblemen kiest voor ons:

 
voordelen_LiefdeInZicht_lr2.png
 
 
relatietherapie.jpg
 
 
 
 
 
 
 

Het aanbod in relatiebegeleiding bij LiefdeInZicht

Weten waar je staat dankzij onze RelatieScan.

OnzeBank_lr.jpg

Ervaar zelf vrijblijvend wat onze heldere blik op jouw relatiesituatie voor je kan betekenen. Leer ons kennen en gebruik onze volle aandacht en gezamenlijke expertise in relatiebegeleiding. Je krijgt direct meer inzicht in wat er aan de hand is en in wat nodig is om jullie relatieprobleem op te lossen en individueel en gezamenlijk verder te kunnen groeien.

Als je daarbij verdere ondersteuning van ons wilt, maken we op basis van jullie RelatieScan een persoonlijk groeitraject op maat. Deze thematische sessies zijn optimaal toegesneden op jullie individuele en gezamenlijke situatie en persoonlijkheden.

Kies voor relatiebegeleiding in Twente voor LiefdeInZicht om je relatieproblemen op te lossen. Je bent van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. We helpen jullie graag verder met LiefdeInZicht!

90 minuten | 2 therapeuten | €165,- per stel

  • inclusief onze voorbereiding.

  • inclusief kort rapport via e-mail, inclusief persoonlijk groeiplan voor als je verdere begeleiding kunt gebruiken.

  • tijdelijk inclusief kort Skype-gesprek voor (na)vragen indien gewenst.

 
 

Voor relatietherapie in Twente ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze relatietherapeuten ontvangen je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Want een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie. Maak een afspraak, dan zien we je graag snel.


 
Onze werkplek2.jpg