Halen jullie het beste in elkaar boven?

Is jouw relatie niet slecht, maar zou je er meer uit willen halen? Zijn jullie druk met werk of kinderen, maar groeien jullie als partners niet meer verder naar elkaar toe? Is de spanning, intimiteit en seksualiteit in jullie relatie bekoeld? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of het juist nooit goed kan doen bij je partner? Of ben je meer tijd en energie kwijt dan je lief is met het herstellen van misverstanden, woordenstrijd, ruzie, patstellingen of gekwetstheden waar jullie samen niet verder mee komen?

Als jij jezelf echte liefde gunt, je geen genoegen neemt met stagnatie of doorploeteren en niet wilt wachten tot relatie-erosie ongemerkt uitgroeit tot (stil) vertrek, kun je tijdig de frisse blik van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Halen jullie het beste uit elkaar2.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Samadhi van Deutekom en Robin Pater.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander hoe vermoeiend disfunctionele relatiepatronen zijn. Ze schaden je welzijn, je (zelf)vertrouwen en je levenslust. En je partner, en kinderen.

Een volwassen liefdesrelatie is de plek waar je meer jezelf kunt worden en je kunt ontdoen van oude patronen die je vermogen tot gezonde nabijheid beperken. Want die komen zonder meer boven in een relatie. Een hechte liefdesrelatie is een plek van bevrijding en heling. Het cultiveren van liefde gaat echter niet vanzelf: de faalkans van een bestaande of nieuwe relatie is inmiddels al meer dan vijftig procent. Na een scheiding loopt dit zelfs op tot vijfenzeventig procent.

Vanuit ons eigen verlangen naar een emotioneel gezonde relatie met onszelf en anderen, waren wij zelf jarenlang in de leer bij diverse therapeuten en (internationale) instituten. Vanuit die ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise helpen wij mensen die graag willen doorgroeien naar een relatie het beste in beide partners boven brengt. We doen dat door diepgaand inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie te geven. Het resultaat is een positiever en soepeler leefklimaat waarin je lichter kunt leven en elkaar meer steun en plezier kunt geven. Ook kinderen kunnen zich in zo’n leefklimaat optimaal ontplooien. Sterke partners zijn immers sterke ouders.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden in verschillende relatievormen die de wens hebben om moedig, echt, intelligent en gecommitteerd te willen leven.

 

Waarom je voor ons kiest.

onze voordelen

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg
 
 

Hoe kunnen we je helpen?

 
 

Wij ondersteunen jouw groeiproces persoonlijk en gericht. We werken zowel in onze praktijk als via Skype, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Met ons eenmalige kennismakingsgesprek kun je eerst eens laagdrempelig ervaren of wij, onze manier van werken en expertise naar meer smaken voor jullie beiden. Als je daarna verdere ondersteuning wenst, vormen we een programma op maat met thematische sessies (zowel voor partners gezamenlijk als individueel) die optimaal zijn toegesneden op jouw situatie. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
bankhangen.jpg

Kennismakingsgesprek

KIJKEN NAAR DE KLIK

meer inzicht in waar je staat

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€75 p.p.| individueel (45 minuten)

Wil je ervaren of wij en onze aanpak bij jou aansluiten? En wil jij ontdekken wat de sleutel is tot meer relatiegeluk? In een kennismakingsgesprek leer je ons kennen, maar krijg je meteen ook al inzicht in wat er speelt en wat nodig is in jullie specifieke situatie. Als jullie verder willen, maken we op basis van dit gesprek een plan voor een serie thematische sessies (gezamenlijk en individueel) die jullie verder helpen.

 
Wij_in de praktijk2lr.jpg

LiveSessie(s)

ELKAAR ECHT ONTMOETEN

samen verder komen

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€75 p.p.| individueel (45 minuten)

Wil jij de volle ruimte voor jouw relatievraag? In een LiveSessie heten wij jullie of jou van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. Samen kijken we wat er speelt en wat nodig is. Je kunt bij ons terecht voor alle(rlei) onderwerpen: o.a. conflicten, onbegrip, communicatieproblemen, derden in de relatie, onzekerheid, scheefgroei, bindingsangst, verlatingsangst, depressie, intimiteit en seksualiteit, sleur, afstand of destructieve patronen. Heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of langduriger begeleiding? Beide zijn mogelijk. Onze aanpak is zowel cognitief als lichaamsgericht. Tijdens onze LiveSessies krijg je hernieuwde inzichten in jezelf en elkaar en kom je in beweging.

 
LiefdeInZicht_SkypeSessie.jpg

SkypeSessie(s)

ONLINE RELATIE-ADVIES IN HUIS

direct persoonlijke verheldering

€75 | 45 minuten

Wil jij direct met ons naar jou relatievraag kijken? Maar heb je geen mogelijkheid om naar onze praktijk te komen? Dan kun je bij ons een SkypeSessie boeken. Dit kan zowel met je partner of alleen. Je krijgt de volle aandacht van ons beiden terwijl je gewoon thuis kunt blijven. Er zijn geen lange wachttijden, meestal heb je binnen een week een afspraak. De sessie kan overdag maar ook in de avonduren gepland worden. In de SkypeSessie kijken we samen wat er precies speelt. Vanuit onze expertise verhelderen we jouw relatiesituatie, geven we meteen inzicht en advies wat je zelf kunt doen (aanwijzingen, oefeningen of leestips) en welke begeleidingsvorm je verder brengt, in onze praktijk of elders.

 
bright-carefree-clouds-1556691_lang_LR.jpg

Emotional Release Group

KATALYSATOR VOOR JE GROEIPROCES

schoon jezelf op, als mens, partner en ouder

€15 p.p. | 10 plekken beschikbaar

data: 23 juni 2019, en na de zomer maandelijks.

Wil jij jouw groeiproces en zelfontplooiing een boost geven? Meditatie versnelt je therapeutische groei, doordat je bewustzijn -je leervermogen- wordt vergroot. Je gaat jezelf en de situatie waar je inzit helderder zien en voelen. Voor mensen die stappen willen maken in hun groei, bieden wij een mogelijkheid tot emotioneel opschonen. In deze intense actieve meditatie (Dynamic Meditation) ontlaad je opgekropte emoties en kun je jezelf bevrijden van hardnekkige patronen in je persoonlijkheid. Het helpt je om meer zelfexpressie te kunnen geven, waardoor je meer kracht en eigenheid aan kunt boren. Tegelijkertijd leer je jezelf beter emotioneel te reguleren. Door dit persoonlijk onderhoud hoef je jezelf, je partner of kinderen niet te belasten met je eigen onverwerkte lading.

Locatie: Yogacentrum Enschede, Lijsterstraat 11

Tijd: 9:30 - 11:30 (met introductie en thee na afloop, de meditatie zelf duurt een uur)

Aanmelding vooraf is nodig.

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken om af te stemmen en af te spreken.

 
 

bel

06 15 33 39 63

of mail ons:


LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede