Halen jullie het beste in elkaar boven?

Is jouw relatie niet slecht, maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen moet zijn? Zijn jullie druk met werk of kinderen, maar groeien jullie niet meer verder naar elkaar toe? Is de intimiteit en seksualiteit in jullie relatie bekoeld? Ervaar je sleur of heb je het gevoel dat je het nooit goed kan doen bij je partner? Of ben je meer tijd en energie kwijt dan je lief is met het herstellen van misverstanden, aanvaringen en gekwetstheden waar jullie samen niet verder mee komen?

Als jij geen genoegen neemt met stagnatie of stil vertrek en niet wilt wachten tot relatie-erosie ongemerkt maar onvermijdelijk uitgroeit tot een onoplosbare crisis, kun je de tijdige en frisse blik van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Halen jullie het beste uit elkaar2.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Robin Pater en Iris van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander hoe vermoeiend en schadelijk disfunctionele relatiepatronen zijn voor het welzijn, (zelf)vertrouwen en de levenslust van partners en kinderen. Maar ook dat persoonlijke groei, bevrijding en heling juist mogelijk zijn in relatie. Dit gaat niet vanzelf: de faalkans van een bestaande of nieuwe relatie is inmiddels al meer dan vijftig procent. Na een scheiding loopt dit zelfs op tot vijfenzeventig procent.

We helpen mensen die graag willen doorgroeien naar een blijvende, vervullende en evenwichtige relatie. Met onze ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise geven we diepgaand inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie en communicatie. Daarmee schep je een positief en soepel leefklimaat waarin volwassenen en kinderen zich kunnen ontplooien. Sterke partners zijn immers sterke ouders.

Wij werken graag met partners van allerlei leeftijden in verschillende relatievormen die moedig, echt, intelligent en gecommitteerd willen zijn.

 

Waarom je voor ons kiest.

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij streven naar passende ondersteuning van jouw groeiproces. Daarom is ons aanbod modulair opgezet. Zo vind je altijd een product dat past bij jouw situatie, behoefte en mogelijkheden. En onze modules hangen samen, zodat je een afgestemd (door)groeiprogramma kunt volgen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
RelatieScan_stel.jpg

RelatieScan

ECHT WETEN WAAR JULLIE STAAN

3 uur volle aandacht voor jou

€239 per persoon | gezamenlijk

€299 per persoon | individueel

De RelatieScan is de compacte en complete liefdes-checkup die een dieper inzicht geeft in jezelf, je partner en jullie interactie. In drie uur kwalitijd op een bijzondere locatie met lunch ontdek je samen het goud, de gevaren en de groeikansen in je relatie(s). Je krijgt op jullie persoonlijk toegespitste en toepasbare tips die je liefdesleven een verfrissende impuls geven. Dat vermindert de ruis in de relatie, brengt meer verbinding en gelijkwaardigheid in het contact en maakt je relatie toekomstbestendig. Je kunt de RelatieScan ook individueel doen om meer inzicht te krijgen in jouw aandeel en proces. Inclusief uitwerking op papier en korte Skype-sessie voor (na)vragen.

Bloeitraject_stel.jpg

Bloeitraject

HAAL SAMEN HET BESTE UIT JEZELF

9 uur intensief maatwerk

€729 per persoon | gezamenlijk

€899 per persoon | individueel

Wil je echt werk maken van je groeikansen uit de RelatieScan? Wij stellen een optimaal vervolgprogramma samen dat geheel op jouw situatie is toegesneden. Daarin begeleiden we persoonlijk en intensief naar jullie individuele en gezamenlijke potentie. In zes sessies versterk en verdiep je jouw begrip en liefde voor jezelf en elkaar. In wisselwerking met jullie dagelijks leven, breng je je relatie naar een hoger plan en kun je samen meer jezelf zijn. Een Bloeitraject is de manier om je ballast kwijt te raken en lichter te gaan leven. Een liefdevolle en ontspannen relatie is een ultiem en blijvend cadeau voor wie zichzelf, z’n partner en kinderen in het dagelijks leven tot meer steun wil zijn; zinvoller dan dure cadeaus of luxe vakanties. Je kunt een Persoonlijk Bloeitraject ook als individu volgen.

MasterClasses.jpg

Master Opleiding

WORD EEN RELATIE-EXPERT

5 dagen transformerende kennis

€849 per persoon | gezamenlijk

€1049 per persoon | individueel

Wil jij je relatie-intelligentie en je vermogen om lief te hebben vergroten? Voor wie de diepte in wil, krijgt in deze complete opleiding verspreid over het jaar vijf inspirerende dag-Masterclasses. Aan de orde komen onder andere hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je kwaliteit van relateren te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

MasterClass.jpg

Eerst eens proeven?

WE KIJKEN NAAR JE UIT!

1 dagdeel MasterClass | €50 p.p.

Wil jij vrijblijvend kijken en ervaren of wij, onze manier van werken, onze kennis en ons aanbod bij jou passen, kom dan naar onze MasterClass. Op een middag of avond maak je samen met andere geïnteresseerden in een plezierige setting kennis met belangrijke en bruikbare inzichten op het gebied van relaties, kun je jouw (relatie)vragen stellen en informatie vergaren over een eventueel vervolgtraject dat bij je past. Welkom!

De eerstvolgende MasterClass is zondagmiddag 17 maart as. in Enschede. Reserveer nu je plek!

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook op locatie en via Skype.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken voor kennismaking, afstemming en aanmelding.

 
 

bel

06 15 33 39 63

skype

liefdeinzicht

of mail ons:

 

LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede