Halen jullie het beste in elkaar boven?

Is jouw relatie niet slecht, maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen moet zijn? Zijn jullie druk met werk of kinderen, maar groeien jullie als partners niet meer verder naar elkaar toe? Is de spanning, intimiteit en seksualiteit in jullie relatie bekoeld? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of het juist nooit goed kan doen bij je partner? Of ben je meer tijd en energie kwijt dan je lief is met het herstellen van misverstanden, woordenstrijd, ruzie, patstellingen of gekwetstheden waar jullie samen niet verder mee komen?

Als jij jezelf echte liefde gunt, je geen genoegen neemt met stagnatie en niet wilt wachten tot relatie-erosie ongemerkt uitgroeit tot stil vertrek of een onoplosbare crisis, kun je de tijdige en frisse blik van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Halen jullie het beste uit elkaar2.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Robin Pater en Iris van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander hoe vermoeiend en schadelijk disfunctionele relatiepatronen zijn voor het welzijn, (zelf)vertrouwen en de levenslust van partners en kinderen. Je verliest kostbare tijd en kwaliteit van leven. Maar een relatie is ook bij uitstek de plek waar persoonlijke groei, bevrijding en heling kunnen gebeuren. Dit gaat echter niet vanzelf: de faalkans van een bestaande of nieuwe relatie is inmiddels al meer dan vijftig procent. Na een scheiding loopt dit zelfs op tot vijfenzeventig procent.

We helpen mensen die graag willen doorgroeien naar een relatie die duurzaam, vervullend en evenwichtig is en het beste in beide partners boven brengt. Met onze ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise geven we diepgaand inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie en communicatie. Daarmee schep je een positief en soepel leefklimaat waarin volwassenen lichter kunnen leven en elkaar meer steun en plezier kunnen geven. Ook kinderen kunnen zich daarin volop ontplooien; sterke partners zijn immers sterke ouders.

Wij werken graag met partners van allerlei leeftijden en achtergronden in verschillende relatievormen die moedig, echt, intelligent en gecommitteerd willen zijn.

 

Waarom je voor ons kiest.

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij bieden directe, toegankelijke en gerichte ondersteuning bij jouw groeiproces. Ons aanbod bestaat uit vier diensten (online, live, groep of persoonlijk) zodat je kunt kiezen wat bij jouw voorkeur en situatie past. Je kunt al onze diensten eenmalig en los boeken, zodat je eerst eens kunt ervaren of het je bevalt en er daarna bij behoefte gebruik van kunt maken. Als je langduriger ondersteuning wenst, vormen we uit ons aanbod een groeiprogramma op maat, dat optimaal is toegesneden op jouw situatie en wensen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
LiefdeInZicht_SkypeSessie.jpg

SkypeSessie

RELATIE-ADVIES IN HUIS

direct persoonlijke verheldering

€75 | 45 minuten

Wil jij direct met ons naar jou relatievraag kijken? Maar heb je geen mogelijkheid om naar onze praktijk te komen? Dan kun je bij ons een SkypeSessie boeken. Dit kan zowel met je partner of alleen. Je krijgt de volle aandacht van ons beiden terwijl je gewoon thuis kunt blijven. Er zijn geen lange wachttijden, meestal heb je binnen een week een afspraak. De sessie kan overdag maar ook in de avonduren gepland worden. In de SkypeSessie kijken we samen wat er precies speelt. Vanuit onze expertise verhelderen we jouw relatiesituatie, geven we meteen inzicht en advies wat je zelf kunt doen (aanwijzingen, oefeningen of leestips) en welke begeleidingsvorm je verder brengt, in onze praktijk of elders.

 
Wij_in de praktijk2lr.jpg

LiveSessie

ELKAAR ECHT ONTMOETEN

samen verder komen

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€75 p.p.| individueel (45 minuten)

Wil jij de volle ruimte voor jouw relatievraag? In een LiveSessie heten wij jullie of jou van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. Samen kijken we wat er speelt en wat nodig is. Je kunt bij ons terecht voor alle(rlei) onderwerpen: o.a. conflicten, onbegrip, communicatieproblemen, derden in de relatie, onzekerheid, scheefgroei, bindingsangst, verlatingsangst, depressie, intimiteit en seksualiteit, sleur, afstand of destructieve patronen. Heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of langduriger begeleiding? Beide zijn mogelijk. Onze aanpak is zowel cognitief als lichaamsgericht. Tijdens onze LiveSessies krijg je hernieuwde inzichten in jezelf en elkaar en kom je in beweging.

 
MasterClasses.jpg

MasterClass

WORD EEN RELATIE-EXPERT

een dag vol transformerende kennis

€150 p.p. | incl. catering, lunch en syllabus

Wil jij je relatie-intelligentie en je liefdesvermogen vergroten? Voor wie inspiratie en diepgang zoekt, organiseren we MasterClasses van een dag. Aan de orde komt de belangrijkste kennis op het gebied van zelfregulatie en gezonde relaties, zoals hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Onze werkwijze combineert begrijpen met ervaren. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je relatie(s) te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

 
RelatieScan_crisis.jpg

RelatieScan

ECHT WETEN WAAR JE STAAT

3,5 uur PowerSessie voor deepdivers

€250 p.p. | met je partner (incl. uitgebreid rapport, catering en Skype-nagesprek)

€350 p.p. | individueel (incl. uitgebreid rapport, catering en Skype-nagesprek)

De RelatieScan is een krachtige sessie van 3,5 uur (met pauze) voor wie verlangt naar waarheid om op te bouwen. In deze relatiescan gaan we diepgaand kijken naar wat er speelt in jullie zelf en tussen jullie beide. Deze complete relatie-checkup geeft dieptepsychologisch inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie. Het is bedoeld voor mensen die tijd en moeite willen investeren in hun relatie, die gaan voor een waarachtig leven en samen hun volle potentie willen realiseren. En voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het doorgronden van problematiek waar je zelf niet (meer) uit kunt komen. Na deze sessie ontvang je van ons een uitgebreid persoonlijk rapport. Hierin krijg je uitleg over waarin je verwikkeld bent geraakt en advies over wat j(ulli)e kunnen ondernemen om individueel en gezamenlijk te groeien en gezond verder te gaan. En er is een korte SkypeSessie inbegrepen voor (na)vragen. Een diepgaand proces dat moed vraagt en waarvoor je een ja moet hebben, maar zeer die moeite waard is voor wie verlangt naar transformatie.

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken voor kennismaking, afstemming en aanmelding.

 
 

bel

06 15 33 39 63

skype

liefdeinzicht

of mail ons:


LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede