Halen jullie het beste in elkaar boven?

Zou je meer uit je relatie willen halen? Zijn jullie druk met werk of kinderen, maar groeien jullie als partners niet meer verder naar elkaar toe? Is de spanning, intimiteit en seksualiteit in jullie relatie bekoeld? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of het juist nooit goed kan doen bij je partner? Of ben je meer tijd en energie kwijt dan je lief is met het herstellen van misverstanden, woordenstrijd, patstellingen of gekwetstheden waar jullie samen niet verder mee komen?

Als jij jezelf echte liefde gunt, je geen genoegen neemt met stagnatie of doorploeteren en niet wilt wachten tot relatieproblemen ongemerkt uitgroeien tot (stil) vertrek, kun je tijdig de frisse blik van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Halen jullie het beste uit elkaar2.jpg
 

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Samadhi van Deutekom en Robin Pater.

Wij helpen mensen die willen doorgroeien naar een gezonde en liefdevolle relatie waarin beide partners elkaar helpen zichzelf te worden.

Uit eigen ervaring weten wij hoe vermoeiend en schadelijk onbegrip tussen partners is voor volwassenen en kinderen.

Ons eigen verlangen naar emotioneel gezonde relaties met onszelf en anderen, bracht ons jarenlang in de leer bij diverse therapeuten en (internationale) instituten. Zo konden we zelf de meest werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren en ervaren.

Onze expertise geeft jou diepgaand inzicht in jezelf, je partner en jullie interactie. Je gaat zien waarin je vastzit in jezelf en met elkaar en hoe je elkaar kunt versterken. Daardoor ontstaat een positiever en soepeler leefklimaat en kun je elkaar en je kinderen meer begrip, steun en plezier geven.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben een oprecht en verbonden leven te leiden.

 

Waarom je voor ons kiest.

onze voordelen

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg
 
 

Hoe kunnen we je helpen?

 
 

Wij werken persoonlijk en gericht. Eerst kun je laagdrempelig kennismaken met ons en onze expertise in een eenmalig RelatieScan-gesprek in onze praktijk of via Skype. Smaakt dit voor jullie beide naar meer? Dan ondersteunen we jullie verder in een Bloeitraject. Dit is een programma op maat met (gezamenlijke en individuele) thematische sessies die optimaal zijn toegesneden op jullie situatie en behoefte. En voor maandelijks onderhoud en inspiratie kun je terecht bij onze Emotional Release Group en ons RelatieCafe. Welkom!

 
bankhangen.jpg

RelatieScan

KIJKEN NAAR DE KLIK

meer inzicht in waar je staat

Wil je ervaren of wij en onze aanpak bij jou aansluiten? En wil jij ontdekken wat jouw sleutel is tot meer relatiegeluk? In een RelatieScan-gesprek leer je ons kennen en krijg je meteen al verhelderend inzicht in wat er speelt in jullie specifieke situatie en wat nodig is. Als jullie verder willen met onze begeleiding, maken we op basis van dit gesprek een plan voor een persoonlijk Bloeitraject, een serie thematische sessies (gezamenlijk en individueel) die jullie verder helpen.

Data: maandag, dinsdag of donderdag

Tijd: overdag of in de avonduren

Locatie: Klooster Dolphia Enschede of via Skype

Kosten:

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€100 p.p.| individueel (60 minuten)

 
Wij_in de praktijk2lr.jpg

Bloeitraject

ELKAAR ECHT ONTMOETEN

samen verder komen

Wil jij de volle ruimte voor jouw relatievraag? We heten wij jullie van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. Samen kijken we wat er speelt en wat nodig is. Je kunt bij ons terecht voor alle(rlei) onderwerpen: o.a. conflicten, onbegrip, communicatieproblemen, derden in de relatie, onzekerheid, scheefgroei, bindingsangst, verlatingsangst, depressie, intimiteit en seksualiteit, sleur, afstand of destructieve patronen. Onze aanpak is zowel cognitief als lichaamsgericht. Tijdens onze diepgaande inzichten in jezelf en elkaar en kom je in beweging.

Data: maandag, dinsdag of donderdag

Tijd: overdag of in de avonduren

Locatie: Klooster Dolphia Enschede of via Skype

Kosten:

€75 p.p.| sessie met je partner (90 minuten)

€100 p.p.| sessie individueel (60 minuten)

 
LiefdeInZicht_SkypeSessie.jpg

RelatieCafe

MAANDELIJKSE RELATIE-INSPIRATIE

verhelderende ontmoetingen

In ons maandelijkse RelatieCafe combineren we ontspanning en groei. We vergroten met elkaar in een aangename sfeer onze relatie-intelligentie, door elke keer een thema centraal te stellen waarover je belangrijke inzichten krijgt. Ook kun je uitwisselen met gelijkgestemden en kun je (ons) je relatievragen stellen. We doen inspiratie op in een ontspannen sfeer en streven naar een avondje kwali-tijd ‘plus’! Je kunt alleen komen of met je partner.

Data: worden binnenkort bekend gemaakt

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie: volgt

Kosten: €25 (incl. 2 consumpties)

Praktisch: Aanmelding vooraf is nodig.

 
LiefdeInZicht_Dynamic_Banner2.jpg

Emotional Release Group

KATALYSATOR VOOR JE GROEIPROCES

schoon jezelf op, als mens, partner en ouder

Wil jij stress afbouwen en jouw zelfontplooiing een boost geven? Meditatie versnelt je persoonlijke groei, doordat het je bewustzijn -je leervermogen- vergroot. Je gaat jezelf, je eigen opstelling en de situatie waar je inzit helderder zien en voelen.

Deze intense actieve meditatie (Dynamic Meditation) helpt je om emotioneel op te schonen. Je ontlaad opgekropte emoties en kunt jezelf bevrijden van hardnekkige patronen in je persoonlijkheid. Ook leer je meer zelfexpressie te geven, waardoor je jouw kracht en eigenheid aan kunt boren. Tegelijkertijd ontwikkel je ook het vermogen om jezelf beter emotioneel te reguleren. Door dit persoonlijk onderhoud hoef je jezelf, je partner of kinderen niet te belasten met je eigen onverwerkte lading.

Data: iedere tweede zondag van de maand (8 september 2019, 13 oktober 2019, 10 november 2019, 8 december 2019).

Tijd: 9:30 - 11:30 (met introductie en thee na afloop, de meditatie zelf duurt een uur)

Locatie: Yogacentrum Enschede, Lijsterstraat 11, Enschede-Noord

Kosten: €15 p.p.

Praktisch: 10 plekken beschikbaar. Aanmelding vooraf is nodig.

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie.


 
KloosterDolphia.jpg
 
 

We horen je graag.

 
robin en iris_vrijst_ruimte.jpg

Je ben van harte welkom!

Samadhi & Robin

 
 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken om af te stemmen en af te spreken.

 
 
LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png
 
 

Mobiel 06 15 33 39 63

Email info@liefdeinzicht.nl

Skype liefdeinzicht

Praktijkadres

Gronausestraat 710-104 7534 AM Enschede