Wij staan voor je klaar.

Schermafbeelding 2019-07-26 om 15.33.03.png
 
test.png

Welkom!

Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. Wij helpen mensen met vragen over communicatie, intimiteit, veiligheid en verbinding om weer het beste uit zichzelf te halen. Als het kan samen, als het niet (meer) mogelijk is, alleen.

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Relatieproblemen en ruzies zijn confronterend en frustrerend. Maar ze geven je ook een uitgelezen kans om echt verder te komen en je te bevrijden van wat je belast of remt in jouw levensplezier.

Wij waren zelf jarenlang in de leer bij diverse therapeuten en (internationale) instituten. Zo konden we de meest verhelderende en werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren.

Met onze gezamenlijke therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht waarmee je op een gezonde manier verder kunt, met of zonder deze relatie. Zo voorkom of minimaliseer je de ingrijpende emotionele, financiële en relationele gevolgen van een scheiding.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben om oprecht en verbonden te leven.