Sta jij op een breek-punt?

Zijn jullie vastgelopen in stille of openlijke frustratie, zijn jullie elkaar ongemerkt kwijtgeraakt of is er ontrouw geweest? Overweeg je te gaan scheiden omdat het zo niet verder gaat?

Als jullie willen kijken of er herstel -en verbetering- mogelijk is, of als je uit elkaar wilt gaan op een manier die zo min mogelijk schade achterlaat voor je toekomstige relaties en kinderen, dan kun je de steun van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Stel in conflict_kleur.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom! Wij zijn Robin Pater en Iris van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. 

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Maar ook dat zulke confronterende momenten juist de mogelijkheid bieden voor persoonlijke groei en bevrijding. Dit aandacht geven in plaats van negeren is verstandig: het kost twee tot vijf jaar om emotioneel en financieel te herstellen van een scheiding. Bovendien vergroten onverwerkte kwesties de faalkans van een nieuwe liefdesrelatie tot meer dan vijfenzeventig procent.

Met onze ervaring en gezamenlijke therapeutische expertise helpen we jou het (zelf)inzicht te krijgen dat nodig is te zien hoe je op een gezondere manier verder kunt gaan, met of zonder deze relatie.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden die moedig, open, intelligent en gecommitteerd willen zijn.

 

Waarom je voor ons kiest.

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij streven naar passende ondersteuning van jouw groeiproces. Daarom is ons aanbod modulair opgezet. Zo vind je altijd een product dat past bij jouw situatie, behoefte en mogelijkheden. En onze modules hangen samen, zodat je een afgestemd (door)groeiprogramma kunt volgen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
RelatieScan_crisis.jpg

RelatieScan

WETEN WAAR JE NU STAAT

3 uur volle aandacht voor jou

€239 per persoon | gezamenlijk

€299 per persoon | individueel

De RelatieScan is de compacte, complete relatie-checkup die een dieper inzicht geeft in jezelf, je partner en jullie interactie. In drie uur tijd op een rustgevende locatie kom je te weten hoe en waarin jullie verwikkeld zijn geraakt, wat de groeikansen voor je relatie zijn en wat nodig is om goed verder te gaan. Jullie krijgen op jullie persoonlijk toegespitste en toepasbare tips voor individueel en gezamenlijk herstel. Daarmee kunnen jullie zelf bepalen of en hoe je verder wilt met het bereiken van meer kwaliteit van (samen)leven. Je kunt de RelatieScan ook individueel doen om meer zicht te krijgen op jouw aandeel en proces. Inclusief uitwerking op papier en korte Skype-sessie voor (na)vragen.

Bloeitraject_crisis.jpg

Bloeitraject

VERDER GAAN IN DE LIEFDE

9 uur intensief maatwerk

€729 per persoon | gezamenlijk

€899 per persoon | individueel

Echt werk maken van je groeikansen uit de RelatieScan? Wij creëren een vervolgprogramma dat geheel op jullie is toegesneden. Daarmee begeleiden we jullie persoonlijk en intensief naar jullie individuele en gezamenlijke potentie. In zes sessies verdiep je je begrip en verbinding en leg je een stevige basis voor een gezonde en steunende relatie. Een Bloeitraject is de manier om je ballast kwijt te raken en lichter te leven. Het is een ultiem en blijvend cadeau voor wie zichzelf, z’n partner en kinderen tot meer steun wil zijn binnen je huidige of in je volgende relatie(s). Hiermee minimaliseer je de ingrijpende financiële en emotionele gevolgen van een scheiding. Je kunt het Bloeitraject ook individueel volgen.

MasterClasses.jpg

Master Opleiding

WORD EEN RELATIE-EXPERT

5 dagen transformerende kennis

€849 per persoon | gezamenlijk

€1049 per persoon | individueel

Wil jij je relatie-intelligentie en je vermogen om lief te hebben vergroten? Voor wie de diepte in wil, krijgt in deze complete opleiding verspreid over het jaar vijf inspirerende dag-Masterclasses. Aan de orde komen onder andere hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je kwaliteit van relateren te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

MasterClass.jpg

Eerst eens proeven?

WE KIJKEN NAAR JE UIT!

1 dagdeel MasterClass | €50 p.p.

Wil jij vrijblijvend kijken en ervaren of wij, onze manier van werken, onze kennis en ons aanbod bij jou passen, kom dan naar onze MasterClass. Op een middag of avond maak je samen met andere geïnteresseerden in een plezierige setting kennis met belangrijke en bruikbare inzichten op het gebied van relaties, kun je jouw (relatie)vragen stellen en informatie vergaren over een eventueel vervolgtraject dat bij je past. Welkom!

De eerstvolgende MasterClass is zondagmiddag 17 maart as. in Enschede. Reserveer nu je plek!

 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook op locatie en via Skype.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee gekregen dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken voor kennismaking, afstemming en aanmelding.

 
 

bel

06 15 33 39 63

skype

liefdeinzicht

of mail ons:

 

LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede