Sta jij op een breek-punt?

Zijn jullie vastgelopen in stille frustraties of openlijke conflicten? Zijn jij en je partner elkaar ongemerkt kwijtgeraakt of is er ontrouw geweest? Denk je na over scheiden omdat het zo niet verder gaat?

Als jullie in een relatiecrisis verkeren en willen kijken of er herstel - en verbetering - van de relatie mogelijk is. Of als je uit elkaar wilt gaan op een manier die zo min mogelijk schade achterlaat voor jezelf, je toekomstige relaties en de kinderen; dan kun je de steun van LiefdeInZicht gebruiken!

 
Stel in conflict_kleur2.jpg

Wij staan voor je klaar.

Over ons.jpg

Welkom!

Wij zijn Robin Pater en Samadhi van Deutekom.

Beiden zijn we op een, voor ons, waardevolle missie: het doorgronden en verdiepen van de mogelijkheden van een liefdesrelatie. Wij helpen mensen met vragen over communicatie, intimiteit, veiligheid en verbinding om weer het beste uit zichzelf te halen. Als het kan samen, als het niet (meer) mogelijk is, alleen.

Wij weten als geen ander welke diepe, intense en complexe issues boven kunnen komen in een relatie. Relatieproblemen en ruzies zijn confronterend en frustrerend. Maar ze geven je ook een uitgelezen kans om echt verder te komen en je te bevrijden van wat je belast of remt in jouw levensplezier.

Wij waren jarenlang in de leer bij diverse therapeuten en (internationale) instituten. Zo konden we zelf de meest werkzame inzichten op het gebied van persoonlijke groei en relaties vergaren en ervaren.

Met onze gezamenlijke therapeutische expertise helpen we jou aan het (zelf)inzicht waarmee je op een gezonde manier verder kunt, met of zonder deze relatie. Zo voorkom of minimaliseer je de ingrijpende emotionele, financiële en relationele gevolgen van een scheiding.

Wij werken graag met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden die de wens hebben om oprecht en verbonden te leven.

 

Waarom je voor ons kiest.

onze voordelen

 
iconen.png
 
Stel in conflict.jpg
 

Hoe kunnen we je helpen?

 
 

Wij ondersteunen jouw groeiproces persoonlijk en gericht. We werken zowel in onze praktijk als via Skype, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Met een eenmalig kennismakingsgesprek kun je eerst eens laagdrempelig ervaren of wij, onze manier van werken en expertise naar meer smaken voor jullie beide. Als je daarna meer ondersteuning wenst, vormen we een groeiprogramma op maat dat optimaal is toegesneden op jouw persoonlijkheid en situatie. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
bankhangen.jpg

RelatieScan-gesprek

KIJKEN NAAR DE KLIK

meer inzicht in waar je staat

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€75 p.p.| individueel (45 minuten)

Wil je ervaren of wij en onze aanpak bij jou aansluiten? En wil jij ontdekken wat de sleutel is tot meer relatiegeluk in jouw situatie? Het RelatieScan-gesprek is een kennismakingsgesprek waarin je ons leert kennen, maar je krijgt meteen ook al inzicht in wat er aan de hand is en wat nodig is voor jullie beide. Als jullie verder willen met onze begeleiding, maken we op basis van de RelatieScan een plan voor een serie thematische sessies (gezamenlijk en individueel) die jullie verder helpen.

 
 
Wij_in de praktijk2lr.jpg

LiveSessie(s)

ELKAAR ECHT ONTMOETEN

samen verder komen

€75 p.p.| met je partner (90 minuten)

€75 p.p.| individueel (45 minuten)

Wil jij de volle ruimte voor jouw relatievraag? In een LiveSessie heten wij jullie of jou van harte welkom in onze huiselijke praktijk in Klooster Dolphia in Enschede. Samen kijken we wat er speelt en wat nodig is. Je kunt bij ons terecht voor alle(rlei) onderwerpen: o.a. conflicten, onbegrip, communicatieproblemen, derden in de relatie, onzekerheid, scheefgroei, bindingsangst, verlatingsangst, depressie, intimiteit en seksualiteit, sleur, afstand of destructieve patronen. Heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of langduriger begeleiding? Beide zijn mogelijk. Onze aanpak is zowel cognitief als lichaamsgericht. Tijdens onze LiveSessies krijg je hernieuwde inzichten in jezelf en elkaar en kom je in beweging.

 
 
LiefdeInZicht_SkypeSessie.jpg

SkypeSessie(s)

ONLINE RELATIE-ADVIES IN HUIS

direct persoonlijke verheldering

€75 | 45 minuten

Wil jij direct met ons naar jou relatievraag kijken? Maar heb je geen mogelijkheid om naar onze praktijk te komen? Dan kun je bij ons een SkypeSessie boeken. Dit kan zowel met je partner of alleen. Je krijgt de volle aandacht van ons beiden terwijl je gewoon thuis kunt blijven. Er zijn geen lange wachttijden, meestal heb je binnen een week een afspraak. De sessie kan overdag maar ook in de avonduren gepland worden. In de SkypeSessie kijken we samen wat er precies speelt. Vanuit onze expertise verhelderen we jouw relatiesituatie, geven we meteen inzicht en advies wat je zelf kunt doen (aanwijzingen, oefeningen of leestips) en welke begeleidingsvorm je verder brengt, in onze praktijk of elders.

 
 
LiefdeInZicht_Dynamic_Banner2.jpg

Emotional Release Group

KATALYSATOR VOOR THERAPIE

schoon jezelf op, als mens, partner en ouder

€15 p.p. | 10 plekken beschikbaar

iedere tweede zondag van de maand (8 september 2019, 13 oktober 2019, 10 november 2019, 8 december 2019)

Wil jij stress afbouwen en jouw zelfontplooiing een boost geven? Meditatie versnelt je therapeutische groei, doordat het je bewustzijn -je leervermogen- vergroot. Je gaat jezelf, je eigen opstelling en de situatie waar je inzit helderder zien en voelen. Voor mensen die stappen willen maken in hun groei, bieden wij een mogelijkheid tot emotioneel opschonen. In deze intense actieve meditatie (Dynamic Meditation) ontlaad je opgekropte emoties en kun je jezelf bevrijden van hardnekkige patronen in je persoonlijkheid. Het helpt je om meer zelfexpressie te kunnen geven, waardoor je meer kracht en eigenheid aan kunt boren. Tegelijkertijd leer je jezelf beter emotioneel te reguleren. Door dit persoonlijk onderhoud hoef je jezelf, je partner of kinderen niet te belasten met je eigen onverwerkte lading.

Locatie: Yogacentrum Enschede, Lijsterstraat 11

Tijd: 9:30 - 11:30 (met introductie en thee na afloop, de meditatie zelf duurt een uur)

Aanmelding vooraf is nodig.

 
 
 

Kom verder...

Een bijzondere omgeving helpt om buitengewone dingen te laten ontstaan. Daarom ontvangen we je graag op onze inspirerende werkplek in Klooster Dolphia in Enschede. Daarnaast werken we ook via Skype en op locatie.


 
KloosterDolphia.jpg
 

We horen je graag.

 

Heb je het idee dat wij iets voor je kunnen betekenen? Op maandag, dinsdag en donderdag kun je ons bereiken om af te stemmen en af te spreken.

 
 

bel

06 15 33 39 63

of mail ons:


LiefdeInZicht_logo zonder subtitel.png

praktijkadres Enschede

Gronausestraat 710-104
7534 AM Enschede