Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij streven naar passende ondersteuning van jouw groeiproces. Daarom is ons aanbod modulair opgezet. Zo vind je altijd een product dat past bij jouw situatie, behoefte en mogelijkheden. En onze modules hangen samen, zodat je een afgestemd (door)groeiprogramma kunt volgen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
RelatieScan_stel.jpg

RelatieScan

ECHT WETEN WAAR JULLIE STAAN

3 uur volle aandacht voor jou

€239 per persoon | met je partner

€299 per persoon | individueel

De RelatieScan is de compacte en complete liefdes-checkup die een dieper inzicht geeft in jezelf, je partner en jullie interactie. In drie uur kwalitijd op een bijzondere locatie met lekkers ontdek je samen het goud, de gevaren en de groeikansen in je relatie(s). Je krijgt op jullie persoonlijk toegespitste en toepasbare tips die je liefdesleven een verfrissende impuls geven. Dat vermindert de ruis in de relatie, brengt meer verbinding en gelijkwaardigheid in het contact en maakt je relatie toekomstbestendig. Je kunt de RelatieScan ook individueel doen om meer inzicht te krijgen in jouw aandeel en proces. Inclusief uitwerking op papier en korte Skype-sessie voor (na)vragen.

Bloeitraject_stel.jpg

Bloeitraject

HAAL SAMEN HET BESTE UIT JEZELF

9 uur intensief maatwerk

€729 per persoon | met je partner

€899 per persoon | individueel

Wil je echt werk maken van je groeikansen uit de RelatieScan? Wij stellen een optimaal vervolgprogramma samen dat geheel op jouw situatie is toegesneden. Daarin begeleiden we persoonlijk en intensief naar jullie individuele en gezamenlijke potentie. In zes sessies versterk en verdiep je jouw begrip en liefde voor jezelf en elkaar. In wisselwerking met jullie dagelijks leven, breng je je relatie naar een hoger plan en kun je samen meer jezelf zijn. Een Bloeitraject is de manier om je ballast kwijt te raken en lichter te gaan leven. Een liefdevolle en ontspannen relatie is een ultiem en blijvend cadeau voor wie zichzelf, z’n partner en kinderen in het dagelijks leven tot meer steun wil zijn; zinvoller dan cadeaus of luxe vakanties. Je kunt een Persoonlijk Bloeitraject ook individueel volgen.

MasterClasses.jpg

Master Opleiding

WORD EEN RELATIE-EXPERT

5 dagen transformerende kennis

€849 per persoon | met je partner

€1049 per persoon | individueel

Wil jij je relatie-intelligentie en je vermogen om lief te hebben vergroten? Voor wie de diepte in wil, krijgt in deze complete opleiding verspreid over het jaar vijf inspirerende dag-Masterclasses. Aan de orde komen onder andere hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je kwaliteit van relateren te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

MasterClass.jpg

Eerst eens proeven?

WE KIJKEN NAAR JE UIT!

1 dagdeel MasterClass | €50 p.p.

Wil jij vrijblijvend kijken en ervaren of wij, onze manier van werken, onze kennis en ons aanbod bij jou passen, kom dan naar onze MasterClass. Op een middag of avond maak je samen met andere geïnteresseerden in een plezierige setting kennis met belangrijke en bruikbare inzichten op het gebied van relaties, kun je jouw (relatie)vragen stellen en informatie vergaren over een eventueel vervolgtraject dat bij je past. Welkom!

Wij_in de praktijk2lr.jpg

Eerst kennis maken?

LATEN WE ELKAAR ONTMOETEN!

1 uur verheldering

€50 p.p.| met je partner

€75 p.p.| individueel

Wil jij eerst kijken of wij iets voor je kunnen betekenen? In het kennismakingsgesprek kun je zelf ervaren of er een klik is met ons en onze manier van werken. Ook kun je jouw (relatie)vragen stellen. We kijken samen wat er speelt en vanuit onze expertise verhelderen we jouw relatiesituatie en adviseren we welke begeleidingsvorm jullie verder helpt - in onze praktijk of elders.