Hoe kunnen we je helpen?

 

Wij streven naar passende ondersteuning van jouw groeiproces. Daarom is ons aanbod modulair opgezet. Zo vind je altijd een product dat past bij jouw situatie, behoefte en mogelijkheden. En onze modules hangen samen, zodat je een afgestemd (door)groeiprogramma kunt volgen. We bieden onze expertise aan in de vorm van:

 
RelatieScan_single.jpg

RelatieScan Single

WETEN WAAR JIJ STAAT

3 uur volle aandacht voor jou | €299

De RelatieScan is de compacte en complete relatie-checkup die dieper inzicht geeft in jouw karakter, je waarden en behoeftes en je manier van relateren. In drie uur kwalitijd op een bijzondere locatie met lekkers ontdek je het goud, de gevaren en de groeikansen van jouw liefdesleven. Je krijgt op jou toegespitste inzichten en toepasbare tips waarmee jij je grootste valkuilen kunt voorkomen. Dat vergroot jouw kans op het vinden en behouden een vervullende relatie met een passende levenspartner. Inclusief uitwerking op papier en korte Skype-sessie voor (na)vragen.

Bloeitraject_single.jpg

Bloeitraject Single

KLAAR VOOR DE LIEFDE

9 uur intensief maatwerk | €899

Wil jij echt werk maken van je groeikansen uit de RelatieScan? Wij creëren geheel op jou toegesneden vervolgprogramma. Daarin begeleiden we je persoonlijk en intensief naar jouw potentie als mens en liefdespartner. In zes maatwerksessies versterk en verdiep je, in wisselwerking met jouw dagelijkse leven, jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfliefde. Ook ontwikkel je de relatievaardigheden die jij kunt gebruiken voor een diepgaande en duurzame relatie. Deze blijvende investering in jezelf is een ultiem cadeau voor wie zichzelf wil zijn en blijven in de liefde. Een liefdevol en ontspannen dagelijks leven is immers betekenisvoller dan een luxe leefstijl of dure vakanties.

MasterClasses.jpg

Master Opleiding

WORD EEN RELATIE-EXPERT

5 dagen transformatie |€1049

Wil jij je relatie-intelligentie en je vermogen om lief te hebben vergroten? Voor wie de diepte in wil, krijgt in deze complete opleiding verspreid over het jaar vijf inspirerende dag-Masterclasses. Aan de orde komen onder andere hechtingsstijlen, karakterstructuren, omgaan met conflicten en emoties, liefdestalen, afweerreacties, (on)gezonde relaties en communicatie. Op een bijzondere locatie ontmoet je gelijkgestemden en ontwikkel je onmisbare psychologische inzichten en vaardigheden om je kwaliteit van relateren te verbeteren of anderen daarmee te helpen.

MasterClass.jpg

Eerst eens proeven?

WE KIJKEN NAAR JE UIT!

1 dagdeel MasterClass | €50

Wil jij vrijblijvend kijken en ervaren of wij, onze manier van werken, onze kennis en ons aanbod bij jou passen, kom dan naar onze MasterClass. Op een middag of avond maak je samen met andere geïnteresseerden in een plezierige setting kennis met belangrijke en bruikbare inzichten op het gebied van relaties, kun je jouw (relatie)vragen stellen en informatie vergaren over een eventueel vervolgtraject dat bij je past. Welkom!

Wij_in de praktijk2lr.jpg

Eerst kennis maken?

LATEN WE ELKAAR ONTMOETEN!

45 minuten verheldering | €75

Wil jij eerst kijken of wij iets voor je kunnen betekenen? In het kennismakingsgesprek kun je zelf ervaren of er een klik is met ons en onze manier van werken. Je kunt jouw (relatie)vragen stellen en we kijken samen wat er precies speelt. Vanuit onze expertise verhelderen we jouw relatiesituatie en adviseren we welke begeleidingsvorm jullie verder helpt - in onze praktijk of elders.